» NOUTATI

Andra a ales castigatoarele concursului Miss Like AndraMusic -
1903.2013

Andra a ales castigatoarele concursului Miss Like AndraMusic

Dupa o luna in care fanele de pe Facebook ale Andrei au uploadat cele mai frumoase portrete foto pentru a castiga marele premiu, un Ipad mini, artista a ales castigatoarele. Concursul s-a desfasurat intre 8 februarie si 8 martie 2013 si Andra a trebuit sa aleaga din sute de poze inscrise.
Cele trei castigatoare sunt:
Locul I: Tanasa Madalina Nicoleta, (19 ani, Bacau),
Locul II: Antonescu Madalina, (23, Bucuresti)
Locul III:Alexandra Manole (20 ani, Piatra Neamt)

Concurs de Miss pentru fanele Andrei -
8 02.2013

Concurs de Miss pentru fanele Andrei

Fanele Andrei au un motiv sa se bucure! De 8 martie, ele pot castiga un iPad mini sau cosuri cu produse Garnier, daca reusesc sa o convinga pe artista ca sunt cele mai frumoase! Pe pagine de Facebook AndraMusic incepe un concurs de Miss!

Whats Up feat. Andra - K la Meteo (Official Video) -
1809.2012

Whats Up feat. Andra - K la Meteo (Official Video)

Videoclip regizat de: Iulian Moga

Andra lanseaza un nou clip: What About Us -
7 05.2012

Andra lanseaza un nou clip: What About Us

O poveste de dragoste într-un decor de vară: videoclipul piesei "What about us" o arată pe Andra într-o postură inedită.

În regia lui Iulian Moga, clipul arată un cuplu trecând printr-o criză în timp ce sunt într-o excursie cu mașina. Pentru filmări, Andra a îmbrăcat mai multe ținute, toate create de Dana Budeanu special pentru ea. Cu un sound antrenant și extrem de actual, noua piesă promite performanțe cel puțin egale cu ale celorlalte cântece ale Andrei. "Something New" (lansat în 2010) și "Telephone" (lansat în iulie 2011) au stat săptămâni în șir în topurile radiourilor din țară și din străinătate.

Andra - What About Us [single nou] -
1203.2012

Andra - What About Us [single nou]

Andra este gata sa intre din nou in topuri cu un nou single! Artista si-a lansat in emisiunea Happy Hour piesa "What about us", o noua compozitie Mihai Ristea, la fel ca si cu ultimele doua single-uri.